1. Home
  2. Gebruik op afstand
  3. Certificaat voor toegang op afstand wordt niet geladen

Certificaat voor toegang op afstand wordt niet geladen

Om toegang op afstand mogelijk te maken, moet u een beveiligingscertificaat downloaden en installeren vanaf de door Ruby verschafte link.

Als dit certificaat niet kan worden gedownload, moet u de volgende zaken controleren:

• Host Windows computer en Ruby TrayApp moeten draaien
  • Host en remote computer moeten in hetzelfde netwerk zitten
  • Netwerkinstellingen moeten op “Private” staan en nooit op “Public”
  • Probeer de gegeven URL in te voeren zonder de “.local”
  • Zorg ervoor dat deze twee toepassingen niet worden geblokkeerd door de Windows Firewall in de Inkomende regels

Updated on 9. december 2021