1. Home
  2. Setup
  3. Download “Vertrouwen” bericht – wat te doen

Download “Vertrouwen” bericht – wat te doen

Alle software en driver pakketten geleverd door Trotec zijn intern gecontroleerd en kunnen vertrouwd worden voor installatie zonder enige schade aan uw computer systeem.

Als u bij het downloaden van door Trotec geleverde software met een melding als deze wordt geconfronteerd, volg dan de volgende stappen:

1. klik op de drie puntjes en selecteer “Houden”
  2. klik op “toon meer”
  3. en tenslotte op “Hou toch maar”.

De software/driver is nu beschikbaar om te installeren.

OPMERKING:
Als u meer wilt weten over dit bericht, raadpleeg dan deze officiële link van Microsoft: https://docs.microsoft.com/en-us/windows/security/threat-protection/microsoft-defender-smartscreen/microsoft-defender-smartscreen-overview

Updated on 14. juni 2022