1. Home
  2. Gebruik op afstand
  3. Installatie van een certificaat voor toegang op afstand op MAC

Installatie van een certificaat voor toegang op afstand op MAC

Om veiligheidsmeldingen van uw web-browser te vermijden, gelieve het certificaat te downloaden dat met de e-mail voor toegang op afstand van Ruby wordt meegeleverd.

Om het certificaat op een Mac te activeren dubbelklikt u erop, gaat u naar de vertrouwenssectie en onder “Wanneer u dit certificaat gebruikt” selecteert u “Altijd vertrouwen” voor alle vermeldingen.

Als u Windows gebruikt, kijk dan hier.