1. Home
  2. Gebruik op afstand
  3. Ruby laadt niet met externe toegangslink

Ruby laadt niet met externe toegangslink

Om toegang op afstand mogelijk te maken, moet u een beveiligingscertificaat downloaden en installeren vanaf de door Ruby verschafte link.

Als Ruby niet opent, controleer dan het volgende met behulp van de URL uit de e-mail met toegang op afstand:

• Host Windows computer en Ruby TrayApp moeten draaien
  • Host en remote computer moeten in hetzelfde netwerk zitten
  • De netwerkinstellingen moeten op “Private” staan en nooit op “Public” en beide apparaten moeten hetzelfde IP adres hebben.
  • Zorg ervoor dat deze twee toepassingen niet worden geblokkeerd door de Windows Firewall in de Inkomende regels
  • Probeer de opgegeven URL zonder de “.local” om het certificaat te laden