Ruby met MAC

Nu kunt u ook uw Mac gebruiken met Ruby. Alles wat je nodig hebt is een Windows PC in je lokale netwerk die werkt als een server voor je MAC.

Installeer Ruby op de Windows PC die verbonden is met uw laser, ga naar Gebruikersbeheer en maak een nieuwe gebruiker aan voor uw Mac.

Aan alle nieuwe gebruikers wordt automatisch een e-mail gestuurd met inloggegevens, toegangslink en instructies.

Download het certificaat en installeer het op uw Mac. Om een certificaat op een Mac te activeren, dubbelklikt u erop, gaat u naar het vertrouwensgebied en selecteert u “Altijd vertrouwen” onder “Bij gebruik van dit certificaat”.

U kunt Ruby nu op uw Mac openen met de Chrome webbrowser en alle Ruby-functies gebruiken, opdrachten naar de laser sturen en ze rechtstreeks vanaf uw computer starten.

Updated on 26. november 2021