1. Home
  2. Setup
  3. Uw laserapparaat toevoegen

Uw laserapparaat toevoegen

Hier vindt u stap voor stap hoe u uw laser met Ruby kunt verbinden.

Belangrijk: Als uw laser vóór 15 juli 2021 is geproduceerd, moet u de configuratie van de laser importeren vanuit JobControl via de Ruby TrayApp. Klik hier voor meer details.

Serienummer

1. Klik op “Apparaat toevoegen”

2. Voer het serienummer van de machine in en klik op “Apparaat toevoegen”

3. Klik op “Trotec instellingen” om verbinding te maken met de laser. Uw laser is nu aangesloten.

Opmerking: Als uw serienummer niet werkt, verschijnt er een foutmelding in de rechter benedenhoek. Dit betekent dat uw configuratie niet op de server staat en moet worden geïmporteerd met behulp van uw JobControl-configuratiebestand.

JobControl configuratie

1. Open de Ruby TrayApp met een rechtermuisklik.

2. Ga naar “Configuratie importeren”, selecteer “Van bestand” en laad uw JobControl-servicebestand. Als u niet weet hoe u deze kunt vinden, neem dan contact op met uw lokale Trotec-partner

Uw machine is nu verbonden met Ruby.

Updated on 21. januari 2022