Materialen

Ruby® Beta Fase is afgelopen. Alle inhoud op www.rubyhelp.com is gerelateerd aan Ruby® 2.
Update alstublieft uw Ruby® naar de laatste versie.
Om Ruby® 2 te downloaden gaat u naar ruby.troteclaser.com en haalt u de laatste versie op.
Als Bèta-gebruiker kunt u uw huidige inloggegevens blijven gebruiken, er is geen extra activering nodig.

In de Materialendatabase vindt u al uw materialen en effecten. U kunt ze aanpassen of nieuwe aanmaken zodat u altijd de juiste gravure of snede krijgt op uw specifiek materiaal.

Klik hier voor meer informatie over het maken van een nieuw materiaal/effect

Materiaal lijst

Als u op de drie druppels klikt, wordt dit menu geopend.
Daar kunt u nieuw materiaal toevoegen. Importeer uit een bestand of exporteer het geselecteerde materiaal.
Naam van uw materiaal
Voeg het geselecteerde materiaal toe aan uw favorieten
Sla uw wijzigingen op het materiaal op
Sla het materiaal op als een nieuw
Ga naar het voorbereidingsscherm
Tags van uw gekozen materiaal
Door Drag&Drop kunt u uw effecten herschikken
Om het effect in te schakelen
Naam van het effect
Welke kleur dit effect heeft
Laser Vermogen
Snelheid
DPI/Hz

Geavanceerd

Selecteer luchtondersteuning
Z-offset
Pasjes
Vermogen correctie
Kies richting
Selecteer Dithering
Selecteer graveer mode
Vink de vakjes aan om de optie in te schakelen

Effectenlijst

Een nieuw effect toevoegen
Voeg dit effect toe aan het geselecteerde materiaal
Verwijder dit effect

Creëer een nieuw materiaal

Klik op de drie puntjes en voeg een nieuw materiaal toe. Je hebt nu een nieuw materiaal met standaard instellingen. U kunt nu de naam wijzigen door op het potloodje naast de materiaalnaam te klikken en ook nieuwe tags toevoegen. U kunt meerdere effecten aan uw materiaal toevoegen.

Maak een nieuw effect

Klik op de + naast de Effectenlijst om een nieuw effect toe te voegen. Er verschijnt een venster waarin u een naam kunt kiezen en de methode (graveren, maskeren, uitsnijden) voor het effect.
Door op de pijl naast het effect te klikken kunt u het toevoegen aan het geselecteerde materiaal.

Optimaliseer uw effect

• Kies de lagen die moeten worden beïnvloed door te klikken op de + in de kolom “Lagen”. U kunt kiezen tussen verschillende kleuren.
  • Stel de kracht van het effect in procenten in.
  • Stel de snelheid van het effect in procenten in.
  • Stel de DPI of Hz in.
Updated on 1. april 2022