1. Home
  2. Setup
  3. Browser beveiligingsmelding na update

Browser beveiligingsmelding na update

De update naar Ruby 2.4 vereist het opnieuw installeren van het Remote Access certificaat om beveiligingsmeldingen van uw web-browser te voorkomen.

Dit proces is verplicht voor alle Run on Ruby machines. Bij lokale installaties is dit alleen nodig bij verbinding vanaf apparaten op afstand.

Download certificaat

Download het recente certificaat van de Certificate link in Ruby. Verander daarom gewoon de zichtbare Ruby URL van

URL voor toegang op afstand: https:// . . . . . :2402/app/manage
naar
Certificaat URL: http:// . . . . . :5000/certificate

Certificaat installeren

Zie voor de installatie van het certificaat de volgende links:

Installatie van het Remote Access-certificaat op Windows
Installatie van een certificaat voor toegang op afstand op MAC

of de video instructie hieronder:

Updated on 16. september 2022