1. Home
  2. Gebruiksaanwijzing
  3. Gebruikers- en machine-instellingen

Gebruikers- en machine-instellingen

Ruby® Beta Fase is afgelopen. Alle inhoud op www.rubyhelp.com is gerelateerd aan Ruby® 2.
Update alstublieft uw Ruby® naar de laatste versie.
Om Ruby® 2 te downloaden gaat u naar ruby.troteclaser.com en haalt u de laatste versie op.
Als Bèta-gebruiker kunt u uw huidige inloggegevens blijven gebruiken, er is geen extra activering nodig.

Hier kunt u enkele persoonlijke of machine-instellingen wijzigen.

Sla uw wijzigingen op
Kies hoe de eenheden moeten worden weergegeven
Verander uw taal
Pdf lagen importeren
Kies uw dekselcamera
Kies een type thuispositie
Aangepaste thuispositie
Aangepaste thuispositie
Uitlaat voorlooptijd
Uitlaat na run tijd
Controleer de uitlaat tijdens het proces
Luchtondersteuning – gaskit geïnstalleerd
Kies een lens
Activeer de vision camera

Vision-camerakalibratie

1. Activeer de Vision camera door op de schakelaar te klikken.
  2. Klik op Opslaan om het proces voort te zetten. (Instellingen moeten worden opgeslagen voordat de kalibratie wordt uitgevoerd)
  3. Als je wachtrij niet leeg is, krijg je een pop-up dat je wachtrij zal worden leeggemaakt.
  4. Parameter invoeren om uw kalibratie te onderbreken (bv. Vermogen: 10%; Snelheid: 1%)
  5. Verplaats de laserpointer naar de plaats waar u de ijkcirkels wilt snijden.
  6. Klik op “Queue calibration job” om de kalibratie te starten.
  7. Schakel over naar het productiescherm en start de opdracht

Opmerking: De camera detecteert de offset-waarden en voegt ze toe aan de instellingen.

Updated on 1. april 2022