1. Home
  2. Inloggen
  3. “Inloggen mislukt. Toegang geweigerd.”

“Inloggen mislukt. Toegang geweigerd.”

Ruby® Beta Fase is afgelopen. Alle inhoud op www.rubyhelp.com is gerelateerd aan Ruby® 2.
Update alstublieft uw Ruby® naar de laatste versie.
Om Ruby® 2 te downloaden gaat u naar ruby.troteclaser.com en haalt u de laatste versie op.
Als Bèta-gebruiker kunt u uw huidige inloggegevens blijven gebruiken, er is geen extra activering nodig.

Als u deze melding krijgt bij het inloggen, controleer dan de volgende zaken

• Gebruik alleen Google Chrome of Microsoft Edge browser voor Ruby
  • Er kan een verkeerdwachtwoord zijn gebruikt.
    Aangepaste wachtwoorden werken niet op nieuwe installaties. Gebruik altijd het standaardwachtwoord uit uw Ruby-welkomstmail als u inlogt op een nieuwe computer of uw SuperAdmin-wachtwoord opnieuw instelt. Klik gewoon met de rechtermuisknop op de Ruby TrayApp.
  • U hebt een actieve internetverbinding nodig om in te loggen op Ruby
  • Tijdelijk deactiveren van uw Firewall, Malware scanners, … alleen voor de eerste login! Het zou het proces kunnen blokkeren