1. Home
  2. Inloggen
  3. Ruby login knop blijft grijs

Ruby login knop blijft grijs

Als na het invoeren van uw e-mail en wachtwoord de knop Log in grijs blijft, probeer dan het volgende

• Zorg ervoor dat de Tray App “R” draait. Zo niet, dubbelklik dan nogmaals op het Ruby Icoontje op uw Bureaublad
  • Gebruik alleen Google Chrome of Microsoft Edge browser voor Ruby
  • Wacht tot de groene “Verbonden” informatie verschijnt alvorens op de knop “Aanmelden” te klikken
  • Sluit Ruby TrayApp en herstart Ruby vanaf het Bureaublad Icoon, zelfs als u de computer net opnieuw heeft opgestart. Vanwege de opstartprocessen van Windows kan dit nodig zijn.
  • druk op “ctrl” + “F5” om de browser en zijn cache te verversen